Over mij

Mijn naam is Sandra Gorwill (1976) getrouwd en moeder van een dochter. Ik had van jongs af aan een hele hechte band met mijn opa die helaas in 1995 is overleden. Mijn moeder had nog steeds een overhemd van hem in de kast hangen dat zij niet wilde weggooien en ik wilde heel graag dat mijn dochter ook iets tastbaars zou hebben van iemand die voor mij heel belangrijk is geweest én eigenlijk nog steeds is. Toen is het idee ontstaan om een beer te maken.

Het was heel even slikken om de schaar in de stof te zetten, maar de beer is zo mooi geworden. En duidelijk aanwezig, in plaats van in de kast te hangen. Het ontroert mij en mijn moeder enorm als mijn dochter met sterretjes in haar ogen naar de beer wijst. Dat is Opie beer.

Toen ik vrienden vertelde over mijn eerste Memory Bear bleek mijn verhaal erg herkenbaar en kreeg ik meteen een aantal opdrachten binnen. In een korte tijd heb ik 9 Memory Bears mogen maken met ieder een eigen verhaal. Om een indruk te geven hoe verschillend iedere beer kan zijn heb ik op de volgende pagina foto's van een aantal beren geplaatst. Warme groet,