Algemene voorwaarden

Door uw bestelling bij Memory Bear te plaatsen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.
Alle op deze site vermelde prijzen zijn in euro's en inclusief 21 % BTW en exclusief verzendkosten om de beer en restantkleding retour te kunnen zenden.
(euro 7,50 bij pakketverzending binnen Nederland en 15 euro naar het buitenland). U kunt uw Memory Bear uiteraard ook in overleg komen ophalen in Zandvoort.
Kleding en stoffen graag schoon aanleveren. Deze hoeven niet gewassen te worden, mits redelijk schoon. 

U laat Memory Bear vrij te kiezen welke materialen voor welke onderdelen gebruikt gaan worden.
Restanten worden alleen na betaling retour gestuurd samen met de bestelling.

Aansprakelijkheid
Memorybear garandeert dat de geleverde goederen voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen en vrij zijn van gebreken.

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld.
Memory Bear is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zichtbaar is.

Memory Bear is niet aansprakelijk voor beschadiging, diefstal of verlies tijdens de verzending.
Memory Bear staat niet in voor gebreken die na aflevering van het product zijn ontstaan door verkeerd gebruik.
Alle beren zijn handgemaakt en bestaan uit verschillende materialen, daarom kan uw bestelling verschillen met het product dat op de webpagina wordt getoond. Een memorybear is in basis geen speelgoed. Er kunnen aanpassingen worden gedaan waardoor dit wel mogelijk is.

Leveringsvoorwaarden
Betalen
U kunt het totaalbedrag over maken op ABN Amro rekening 48.23.87.068 t.a.v. S.Gorwill-Lissenberg in Zandvoort of via PayPal (sandragorwill@gmail.com )
BETALINGEN DIENEN VOORUIT TE GESCHIEDEN.

Na binnenkomst van het bestelformulier ontvangt u een bevestiging per e-mail. Hierin staan de adresgegevens waar u uw stoffen naar toe kunt sturen
Tevens vindt u daarin nog kort onze afspraken samengevat en het totaalbedrag. Langsbrengen mag in overleg ook.

Het factuurbedrag dient binnen twee weken na inzending van het bestelformulier te worden voldaan en op rekening van Memory Bear te zijn bijgeschreven.
Na ontvangst van de betaling gaan de 4 weken levertijd in. Overeenkomsten die binnen 14 dagen niet zijn voldaan, komen automatisch te vervallen.
Eventueel opgestuurde stoffen kunnen bij in gebreke blijven van de betaling niet naar u worden teruggestuurd.

Zodra het verschuldigde bedrag op de bankrekening van Memory Bear is bijgeschreven, wordt uw bestelling inclusief restanten binnen de afgesproken termijn van 4 weken aan u toegezonden.
Nadat uw betaling is binnengekomen en/of uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail/ telefonisch.

Ruilen is niet mogelijk.
 
Privacy
De gegevens die u aan mij verstrekt worden alleen gebruikt om uw bestelling af te handelen en, als u daar toestemming voor hebt gegeven, u op de hoogte te houden van acties en dergelijke. U kunt zich hiervoor altijd afmelden.
Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

Overige bepalingen
Niets van deze site mag door derden, zonder toestemming van Memory Bear gebruikt worden. Alle rechten voorbehouden aan Memory Bear